Golf

  

PGA Pro, Mental Manager & TPI Certified Golf Instructor
 

Valmennuskategoria K5 (korkein Suomessa)

  • BioswingDynamics Certified (Golfin biomekaniikka, Mike Agams)
  • TPI Certified Level 2 (Pelaajan fyysisten ominaisuuksien kehittäminen)
  • TPI Certified Junior Coach Level 2
  • Mental Management (NLP Master, Rentoutusohjaaja, Hypnoterapeutti)
  • Action Types Practioner
  • LTA-valmentaja
  • Trackman Certified Level 2


Yhteydenotot:
Jouko Mikkola
0400 449979
jokeri@me.com 
 

Asiakaslupaus

Kokonaisvaltaisessa ja henkilökohtaisessa valmennuksessa kehityt varmasti. Huomio on sinun kehittymisessä jossa teemme yhdessä yhteistyötä sinun päämäriesi saavuttamiseksi. Sitoudun kehittämään sinua ja peliäsi, jotta voit nauttia pelistäsi terveenä ja pitkän ajan. Henkinen vahvuutesi kehittyy ja nautit pelaamisesta enemmän.

Valmennusfilosofiani on hyvin kokonaisvaltainen. Hauskuus, keho, mieli ja golf kulkevat käsi kädessä. Kun sinulla on hauskaa, mieli on hyvällä tuulella, keho toimii, into pelata ja treenata on huipussaan tulee oppimisesta helppoa ja nautit golfista täysin siemauksin.

Mieli ohjaa tekemistä, joten meillä tulee olla selkeä ymmärrys siitä mitä haluamme tehdä. Mitä selkeämmin näemmme tai tunnemme sitä helpompi meidän on toteuttaa omaa haluamaamme tekemistä.

Keho toteuttaa mielen pyyntöjä. Joskus kuva tavoitellusta tekemisestä on selkeä mutta kehomme ei sitä pysty toteuttamaan. Meillä voi olla kehossa motorisia esteitä tai liikkuvuus tai stabiliteetti ongelmia. Tällöin voimme kartoittaa mahdolliset esteet ja joko poistaa esteet harjoittelulla tai sitten kiertää esteet jolloin pääsemme haluamaamme lopputulokseen. Kehon toimintakyky vaikuttaa myös meidän jokapäiväiseen elämään.

Spirit on meidän jokaisen oma sisäinen voima ja motivaatio joka innostaa meitä eteenpäin. Toisen motivaatio voi olla kilpailu, toisen sosiaalinen tai oman kunnon ylläpito. Kaikki vaihtoehdot ovat tasavertaisia. Itse määrittelemme tavoitteet ja kannamme vastuun siitä.

Fun is Fun. Kun meillä on hauskaa on oppiminen helpompaa ja kaikki tuntuu helpolta. Nautimme matkasta kohti tavoitteita emmekä jää pieniin yksityiskohtiin kiinni. Kokonaisuus ratkaisee joten mennään ilolla ja hyvällä sykkeellä.

Golf on peli jota pelataan. Harjoittelun tavoitteena on siirtää kaikki oppimamme suoraan golfkentälle. Golf koostuu monesta eri osa-alueesta. Lisäksi meidän tulee hallita erilaisia teknisiä asioita. Niissä asioissa otetaan huomioon jokaisen omat henkilökohtaiset ominaisuudet, jotta jokaisen pelaajan oma paras tapa tehdä asioita löytyy oli kyseessä sitten swingi tai lähipeli. Lisäksi meidän tulee hallita pelistartegia, eli mikä on juuri sinun paras tapasi pelata golfia.

Sydän ohjaa toimintaamme. Järki sanoo ja tunne ohjaa. Mielen ja sydämen tasapaino mahdollistavat menestymisen omissa tavoitteissamme. Tehdään asioita suurella sydämellä.

Kokonaisuus koostuu kaikista yllämainituista asioista, jotka ovat sopusoinnussa keskenään, mikään ei ole ylitse muiden vaan kunnioitamme kaikkia tasapuolisesti.

Tervetuloa kehittymään!